Teneriffa ·
Gran Canaria ·
Lanzarote ·
Fuerteventura ·
La Palma ·
La Gomera ·
El Hierro
Visa alla inläggen

”Att springa på Kanarieöarna ger mig tillfredsställelse”

26/10/2017
 auri

Vem kan berätta för oss om hur det är att träna på Kanarieöarna, med deras ojämförliga landskap, deras tuffa sträckor och fördelarna med deras klimat? Den välkände idrottaren Cristofer Clemente kommer från Kanarieöarna men har tävlat runt om i världen. Han tillhör världseliten inom trail och har blivit världsmästare i Skyrunner World Series.

Denna elitidrottare berättar i en intervju för vår portal att ”jag tycker om att springa på Kanarieöarna, det är en miljö som erbjuder utsikter och löpsträckor som verkligen ger mig tillfredsställelse. Klimatet hjälper mig i min utveckling, därför försöker jag alltid inkludera något lopp på Kanarieöarna i min kalender. Det är också viktigt att känna publikens stöd och här märks det verkligen.

Cristofer Clemente, som kommer från ön La Gomera, tillägger ”jag brukar träna på min ö. La Gomera har ett stort nätverk av spår med tanke på öns begränsade storlek. Dessa spår sträcker sig över många kilometer. Om jag skulle rekommendera något av dem skulle jag välja området runt La Laja i uppförsbacke mot Sedro-området. När man kommer fram till Valle de Hermigua kan man njuta av den otroliga utsikten. Sedan kan man springa i brant uppförsbacke tills man kommer till utsiktsplatsen vid Abrante. Det är en jättevacker sträcka”.

  • La Gomera
  • INDIVIDUELLA SPORTER
  • TRAIL RUNNING
0 KOMMENTAR

Add new comment

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.